Εκπαίδευση Στελεχών επιχειρήσεων

Η Σύμβουλος προσφέρει στους πελάτες της σεμινάρια τα οποία υποστηρίζει η ίδια όπως και έμπειροι, εξειδικευμένοι και καταξιωμένοι στο αντικείμενο τους επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί εισηγητές, στους  τομείς:

  • Διαχειριστικά  Συστήματα και Total Quality
  • Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων (Aπαιτήσεις προτύπου, σχεδιασμός συστήματος, ανάλυση κινδύνων & κρίσιμα σημεία ελέγχου, παραδείγματα εφαρμογής)
  • Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία Τροφίμων (Kώδικας τροφίμων και ποτών, ο αγορανομικός κώδικας,υγιειονομικές διατάξεις, διαδικασίες αδειοδότησης, κανονισμοί και οδηγίες της ΕΕ,  Codex Alimentarius , φορείς ελέγχου, ειδικά θέματα νομοθεσίας όπως επισήμανση τροφίμων, διαιτητικά προϊόντα, πρόσθετα τροφίμων, υλικά σε επαφή με τρόφιμα, χημικοί μολυντές, μικροβιολογικά κριτήρια).  Καινοφανή και λειτουργικά τρόφιμα (Novel and Functional Foods) (σχεδιασμός και ανάπτυξη νέων προϊόντων, κατηγορίες λειτουργικών προϊόντων, νομικό πλαίσιο, παραδείγματα λειτουργικών προϊόντων, ειδικές περιπτώσεις όπως προβιοτικά, αντιοξειδωτικά, ω-3 λιπαρά, διαιτητικά προϊόντα, αφροδισιακά τρόφιμα)
  • Βασικές αρχές διατροφής για προσωπικό επιχειρήσεων διατροφής (Θρεπτικά συστατικά, ενεργειακές απαιτήσεις, διατήρηση σωματικού βάρους, πυραμίδα διατροφής, διατροφή και νόσοι)
  • Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης προσωπικού επιχειρήσεων
  • Γενικές αρχές Marketing 
  • Αναπτυξη πωλήσεων με την μέθοδο του Franchise, Shop in Shops

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: