Posted by: katpetrou | 11/11/2008

Κρασιά & Deli στην Αθηναϊκή αγορά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 1/11/2008, η δεύτερη γευσιγνωσία των προϊόντων της εταιρίας Perbacco di Irene Tsanaktsidou (2nd Italian Wine & Food Event).

Στο cosi restaurant ‘’Μαγειρεύοντας τη Μεσόγειο», στο Κολωνάκι συγκεντρώθηκαν συνεργάτες και φίλοι  για να δοκιμάσουν τις εκλεκτές ποικιλίες και ιδιαίτερες γεύσεις delicatessen, που κατά αποκλειστικότητα, η Perbacco εισάγει από Ιταλία και διακινεί στην ελληνική αγορά από το 2004.

Η επιτυχημένη γευσιγνωσία ολοκληρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της PERBACCO, με την Σύμβουλο, η οποία και θα υποστηρίξει την τοποθέτηση και ανάπτυξη των προϊόντων στην περιοχή της Αττικής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ραμαντάνης Σπυρος, Αντιπρόδρεος ΕΦΕΤ

Dr. Μπόσκου Γιώργος Αντιπρόεδρος ΔΕΔΥΤ

Διονυσόπουλος, Διονύσης Διευθυντής Ποιότητας ΑΒ Βασιλόπουλος

Μανιός Γιάννης, Επίκουρος Καθηγητής , Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Καλογερόπουλος Νίκος, Επίκουρος Καθηγητής , Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Κυριακού Μαντώ, Επίκουρη Καθηγήτρια,  Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Εκπρόσωποι των Φορέων Πιστοποίησης IQSert και DAS

Και πολλοί άλλοι εκλεκτοί επιχειρηματίες, στελέχη μεγάλων εμπορικών αλυσίδων τροφίμων, εστιατορίων, καβών, catering, ξενοδοχείων, chef, συνεργάτες και φίλοι.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: